Keld Høfler, 12.03.2018 (16:41:41)

Vi skulle desværre kun have en overnatning i forbindelse med et arrangement i Randers, og kan kun anbefale Bastrupgaard B&B, lækkert sted, rent og tiptop værelse og badeværelse, samt stor stue/køkken, hvilket vi ikke havde brug for men lækkert er det, havde vi haft en ekstra dag havde vi bedre udnyttet faciliteterne.
Vi kommer helt sikkert igen.

Paul en Jolanda Nijboer, 23.02.2017

We hebben hier een heerlijke midweek gehad. Goed uitgebreid ontbijt, en gezellig met de andere gasten gepraat in de grote woonkeuken.Alles ziet er netjes en schoon uit.

Lillan Buch, 16.12.2015

I forbindelse med min nieces konfirmation havde vi hele familien med bedstefar to overnatninger på denne dejlige B&B. Imødekommende og meget tiltalende værtspar, hyggelig gårdbutik, masser af plads, smagfuld indretning og fint køkken. Meget dejligt ophold som vi gerne gentager - også uden konfirmation :-).

Aase og Jens Chr. Nielsen - Aabenraa, 27.07.2015

Tak for god ophold hos jeres BB den 24.7.15-25.7.15. I har et virkelig godt concept. En god introduktion ved ankomst Lejlighed / Værelserne er godt udstyret og rene og indbydende. Man får virkelig meget for pengene og vil kan på det varmeste anbefale jer som BB for besøgende i randersområdet. Hilsen. Aase og Jens

Søs Strøm, 09.02.2015

Jeg kan kun sige godt om dette sted, meget hjælpsomme værter, her er stort, rent og lækkert. Skøn massage, det skal du unde dig selv, når du er her! Det er bestemt ikke sidste gang vi er her! Her får du virkelig noget for pengene! Og vores hund elsker også at være her :)

Peter & Karen lin , 04.09.2014

Super lækkert sted i har og det er ikke sidste gang vi har besøgt jer. Flot renovering i har fået lavet ?

Lis Prüter, 19.06.2014

Dejlige dage i Tebbestrup med børn,svigerdatter og børnebørn.
Det var en helt fantastisk modtagelse vi fik,sikken et dejlig sted med masser af plads til at børn og voksne kunne udfolde sig. Vi besøgte Randers Regnskov, som var hoved formålet med turen fra Nordsjælland. Magen til gæstfrihed skal man hvis lede længe efter.

Kirsten og Per Lauritsen, 02.04.2014

I forbindelse med hvalpe - kik i Randers, havde vi fornøjelsen af 2 overnatninger i jeres lækre B&B, et skønt sted at være. Først jeres gæstfrihed og imødekommethed, de smagfulde og lækre faciliteter, vandreture i den smukke natur og skønt at vi måtte have vore hund med. Vi vil meget gerne anbefale jers B&B til andre. Håber at vi får mulighed for at komme igen en anden gang. Mange hilsner fra Midas, Kirsten, Per fra Fyn og snart lille hundehvalp fra Randers.

Svar: Hej Kirsten og Per.Dejligt at høre i havde et godt ophold her hos os.Held og lykke med 'den lille ny' Venlig hilsen Helle og René

john, 19.02.2014

kom lige forbi
www.in-joy.dk

Svar: Kom igen en anden god gang:-)
Helle og René

Adrian Patrascu, 16.02.2014

Dear Helle and Rene,
Thank you so much for your wonderful hospitality. We very much enjoyed our time at Bastrupgaard.Very nice and professional massage. Delicious dinner and breakfast. The rooms are so clean and nice.See we soon. Thanks again

Svar: I was our pleasure to have you.Come again soon.
Helle and René

Lone Jørgensen, 25.01.2014

Hej Helle og René

Tak for en god oplevelse i jeres B&B.

Lækre lokaler, søde mennesker og fantastisk fleksibilitet.

Jeg vil klart anbefale jer til alle jeg kender, der får brug for overnatning i området - og jeg vender selv tilbage, hvis jeg en dag får brug for overnatning i nærheden.

Svar: Hej Lone.Vi er glade for at du kunne lide at være her, og du er meget velkommen en anden gang.Venlig hilsen Helle og Renë

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk